WHAT THE F?

F 900 R en XR

De F 900 R en de F 900 XR zijn snel! Niet alleen op de weg maar ook in onze showroom. Veel eerder dan gepland zijn wij in het bezit gekomen van deze twee spectaculaire nieuwe modellen. Kom ze nu bekijken in onze showroom! 

1 februari is de officiële introductie. Vanaf dan is de introductie aanbieding geldig. Zie meer informatie over de actie hieronder. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

DE F 900 XR

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. 

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

De F 900 XR is de motorfiets die bij jou en jouw sportieve instelling past.

DE F 900 R

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

INTRODUCTIE AANBOD

Vanaf 1 februari 2020

De opties die je toch al wilde hebben zijn als Comfort Pakket nu wel heel erg aantrekkelijk. Neem Keyless Ride en Handvatverwarming voor de F 900 R, samen € 220,- in plaats van € 435,-. En op Keyless Ride, Dynamic ESA en een middenstandaard bij de F 900 XR ontvangt u € 500,- voordeel. De configurator is al op de hoogte!