Accessoires

Individualiteit, comfort, performance – voor jou en je motorfiets. Ontspannen in je luie stoel uitkiezen en gewoon bij de dealer kopen.

ORIGINELE BMW MOTORACCESSOIRES

JOUW MOTOR: NET ZO UNIEK ALS JIJ

Ook passie kan toenemen. Voor meer individualiteit. Voor meer comfort. Meer veiligheid. En meer sportiviteit. Alle originele BMW Motorrad accessoires zijn ontworpen met dit in gedachte. Ongeacht of het nu gaat om je dagelijks gebruik, je avonturen of om betere prestaties. Wij hebben de juiste accessoires voor je.

JOUW LEVENSSTIJL – JOUW COLLECTIE

Black Collection - Urban Collection - Adventure Collection

Alle BMW Motorrad softbagcollecties omvatten rugzakken, achtertassen, tankrugzakken en zijtassen. Afhankelijk van de collectie lopen het kleurconcept en de oppervlaktestructuur uiteen. Zo krijgt elke bagageserie zijn eigen karakter.

OPTION 719

ONZE GESCHIEDENIS, JOUW MOTOR, JOUW VERHAAL

Sinds 1923 staat bij BMW Motorrad de afkorting 719 voor bijzondere, individuele wensen van klanten, die met vakmanschap en veel aandacht voor detail in onze fabrieken als speciale opdracht zijn vervaardigd. Als eerbetoon aan dit productieproces hebben we Option 719 gecreëerd. Hiermee kun je diverse BMW Motorrad modellen op het hoogste kwaliteitsniveau een nog persoonlijker tintje geven. Zo is een afkorting een kwaliteitskenmerk en een belofte geworden: de belofte dat je bij BMW Motorrad je individuele droom motorfiets krijgt.

Individualisering af fabriek – en erbuiten
Van exclusieve lakken en diverse gefreesde onderdelen tot de gesmede velgen: de speciale uitrusting Option 719 combineert de modernste techniek met traditioneel vakmanschap en is voor veel modellen leverbaar. Zo ontstaat jouw individuele bike rechtstreeks af fabriek. Enkele van de exclusieve en kwalitatief bijzonder hoogwaardige Option 719 onderdelen kun je ook achteraf als originele BMW Motorrad accessoires aanschaffen.