Service bij MOFRA.

Een stap vooruitgedacht. En gezet.

Ons wereldwijde servicenetwerk zorgt ervoor dat u van puur rijplezier kunt genieten, waar u ook bent. Met onze know-how en ultramoderne werkplaatsuitrusting bieden wij u service van het allerhoogste niveau.

Onze medewerkers zijn dankzij intensieve opleidingsprogramma‘s en permanente bijscholing uitermate bekwaam. Service van premium-kwaliteit volgens internationale BMW normen, gecombineerd met originele BMW onderdelen, completeert het optimale pakket voor u en uw BMW.

De ervaring van onze medewerkers

Dankzij hun intensieve en geavanceerde opleiding beschikken onze medewerkers over professionele expertise – in klassieke mechanica en in de omgang met elektronische diagnosetechnologie. Ze zijn zeer getrainde professionals die uw BMW motorfiets tot in ieder detail kennen. Hun expertise, rijervaring en passie maken het verschil bij BMW Motorrad Service.

De remservice van BMW Motorrad

Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Dus moeten uw remmen te allen tijde in perfecte toestand zijn. Wij hebben opgeleide monteurs die elk detail van uw remmen nakijken. Zodat u voor honderd procent kunt vertrouwen op uw machine. En altijd de nodige reserves hebt. Wat er ook gebeurt.

De accuservice van BMW Motorrad

Na een lange winter of een onderbreking van meerdere weken is een niet functionerende accu het laatste wat u wilt. Daarom controleren de professionals in onze werkplaats nauwgezet uw accu – en vervangen hem indien nodig. Zodat uw machine altijd voor u klaar staat.

De luchtfilterservice van BMW Motorrad

Onze monteurs weten: alleen een motor die kan ademen, kan met volledig vermogen werken. Daarom vervangen wij het luchtfilter van uw machine in een mum van tijd. Het originele BMW Motorrad onderdeel verlengt de bedrijfsduur van de motor en garandeert rijplezier. Ongeacht of u gaat racen of op avontuur naar de andere kant van de wereld.

De seizoenscheck van BMW Motorrad

Voor de eerste rit van het jaar moet alles in orde zijn. En dan bedoelen we ook alles. Daarom controleren we elk detail bij de seizoenscheck. Conform de strikte BMW richtlijnen en met de nieuwste technologie. Dankzij de ervaring van de professionals in onze werkplaatsen, start u het nieuwe seizoen helemaal zorgeloos. Gewapend voor vele kilometers. Wat uw plannen ook zijn.