ALLE MODELLEN.

Welke kies jij?

ADVENTURE

Een motoravontuur zorgt voor bandensporen in het zand, stof op je motorfiets en herinneringen in je hart.

Zowel de elementen van de natuur als de grenzen op de kaart kunnen je niet tegenhouden. Je wordt gedreven door reislust en je motorfiets door duurzaam vermogen en betrouwbare technologie.
Met deze motorfietsen ligt de wereld voor je open - met al zijn ongekende schoonheid en zware uitdagingen. Ze zijn klaar voor elk terrein. Bent jij dat ook?

HERITAGE

Niks geeft je het gevoel van absolute vrijheid zoals een motor dat doet.

Je rijdt niet alleen op de motorfiets, je vormt deze ook. Neem die vrijheid.
Geef je stijl door aan deze moderne klassiekers - maak ze zo uniek als jij bent.

ROADSTER

Met een roadster zijn de wegen jouw territorium.

Je leeft voor het volgende rechte stuk, de volgende bocht, het volgende groene licht. Jij zorgt voor de impuls en je roadster is het kloppende technologische hart, dat met voorwaartse drang reageert. Roadsters zijn moderne motorfietsen voor geconcentreerd rijplezier, uitgerust voor alle uitdagingen op de weg.

SPORT

De adrenaline stroomt door je aderen terwijl je motor onder je over het zwarte asfalt racet.

Rijder en motorfiets hebben drang naar snelheid en grip. Je daagt de ideale lijn uit en zoekt grenzen op. Hier telt elke millimeter en milliseconde. Daarom vertrouw je op de kracht en controle van je motorfiets.
Deze motorfietsen en al hun details zijn gericht op de beste en meest nauwkeurige prestaties. Je kunt alles van deze motor vragen - maar alleen als je ook bereid bent om alles te geven.

M

Passie, dynamiek en adrenaline.

De hoogste normen – met de inzichten uit de motorsport ontwikkeld en in de racesport beproefd: Dat zijn onze M modellen. Machines met compromisloos design en techniek voor absolute performance. Gebouwd voor maximaal rijplezier tot en met professioneel gebruik in de racesport.

TOUR

Terwijl je tourmotor kilometers maakt, doe jij impressies op. Zo glijdt deze motor door de wereld.

Het hoofd en hart vrij, omdat je op een krachtige en betrouwbare motorfiets rijdt. Deze motor neemt je overal mee naar toe, zo ontspannen of sportief als jij maar wilt. Samen ontdek je steden, landen en landschappen. Of je nu één of honderd dagen op de weg rijdt, tourmotoren beschikken over alles wat u nodig heeft voor uw reizen.

URBAN MOBILITY

Om je snel en wendbaar door de stad te verplaatsen heb je een slim voertuig nodig, oftewel een scooter.

Stap op en wordt opgezogen door de stadsverlichting; laat al het verkeer en de stress achter. Jij bepaalt wanneer je stopt en wanneer je weer verder gaat. Op deze reisgezel vindt je altijd een weg door de drukte.
Dit zijn scooters die ontworpen en gemaakt zijn om mee te gaan met de mobiele toekomst van drukke wegen.