Werken bij MOFRA

Gedreven verkoopadviseur

Dat is precies wat wij zoeken. Een gedreven kracht die bij Mofra, BMW Motorrad dealer voor Midden- en West Brabant, de afdeling sales wil komen versterken.

Als verkoopadviseur help je onze klanten bij het aankopen van hun droom BMW motorfiets, onder meer door het middel van het geven van uitleg over de verschillende modellen en de additionele mogelijkheden.

We zoeken naar een verkoopadviseur met de volgende eigenschappen: je hebt een sterke persoonlijkheid, je bent representatief, maakt makkelijk contact met andere mensen, toont initiatief en beschikt over voldoende doorzettingsvermogen. Daarnaast is het van belang dat je commercieel en klantgericht bent ingesteld. Zo wordt onder meer van je verwacht dat je proactief contact met klanten onderhoudt en zorgt voor de presentatie van de occasions, zowel in de showroom als online. Verder verwachten we dat je minimaal twee jaar werkervaring als verkoopadviseur hebt en in het bezit van rijbewijs A bent.

Wij bieden je een uitdagende functie bij een premium merk met een inspirerende toekomstvisie. Daarnaast zal je werken met een professioneel team waarbij service, plezier en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Wij bieden een fulltime dienstverband, marktconform salaris en opleidingsmogelijkheden via BMW Nederland.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie, stuur dan direct je sollicitatiebrief (met CV) naar Marc Uitdewilligen, marc@mofra.nl 

 

  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.