Urban Mobility Roadshow

14 en 15 juni a.s.

Urban Mobility is het antwoord op het dynamische leven in de grote steden. 
Wendbaar, flexibel en ongecompliceerd: dit opent het moderne samenleven in al zijn verscheidenheid.

Om zelf te kunnen ervaren welk Urban Mobility model het beste bij je past gaan 8 verschillende modellen uit dit segment  on tour en komen volgende week  bij ons: de  CE 02, CE 02 AM, de CE 04 , C 400 X en de C 400 GT.
Je kunt dus dicht bij huis proefrijden! En.....bij aankoop van een van deze modellen heb je tijdelijk extra voordeel.

Als je je inschrijft, reserveren wij je favoriete model voor een uitgebreide kennismaking. En natuurlijk maken we graag een offerte voor je op maat met het tijdelijk extra voordeel of het  introductie aanbod. 

Kan je niet wachten: de uitgebreide informatie, de BMW individualiseren en configureren vind je ook op de site van BMW Nederland# www.bmw-motorrad.nl

DE BMW C 400 GT

DOOR DE STAD EN STEEDS VERDER

De metropool beweegt. Achter elke hoek wacht iets nieuws. Met de C 400 GT zijn je mogelijkheden onbegrensd: opstappen, wegrijden, genieten, gewoon doorrijden – ook buiten de grenzen van de stad. Daarbij zweef je dankzij de nieuwe Ride by Wire en de optionele BMW Motorrad Connectivity met Navigator comfortabel naar je bestemming. Je verruimt je blik, je ontdekt je wereld in een nieuwe dimensie #PluggedToLife.

 

 

Tijdelijk extra voordeel.

Nu bij aankoop van een C 400 GT: 5 jaar garantie én het Comfort Pakket voor slechts € 149,-. Hiermee heb je een voordeel van € 794,-

* bij aankoop van een nieuwe BMW motorfiets of uit voorraad. Voordeel en aanbod verschilt per motorfiets. Aanbod is geldig tot en met  30 juni 2024. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

DE BMW C 400 X

BOCHT VOOR BOCHT JE STAD BELEVEN

Spontaan zijn. De stad opnieuw ontdekken. Onderweg en tóch connected. De BMW C 400 X met het nieuwe Ride by Wire is meer dan een middel tot voortbeweging. Trek superieur met je persoonlijke soundtrack door het stadsverkeer: met de optionele BMW Motorrad Connectivity is het mogelijk. Jouw stad, jouw speelveld. En jij bent #PluggedToLife.

 

 

Tijdelijk extra voordeel.

Nu bij aankoop van een C 400 X: 5 jaar garantie én het Comfort Pakket voor slechts € 149,-. Hiermee heb je een voordeel van € 794,-

* bij aankoop van een nieuwe BMW motorfiets of uit voorraad. Voordeel en aanbod verschilt per motorfiets. Aanbod is geldig tot en met 30 juni 2024. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

DE BMW CE 04

THE SILENT REVOLUTION # tijdelijk extra voordeel

Je beweegt je volledig elektrisch door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de elektrische BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past deze motorscooter met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

 

 

Tijdelijk extra voordeel.

Nu bij aankoop van een CE 04: 5 jaar garantie én het Pro-Pack voor slechts € 149,-. Hiermee heb je een voordeel van € 1.375,-

* bij aankoop van een nieuwe BMW motorfiets of uit voorraad. Voordeel en aanbod verschilt per motorfiets. Aanbod is geldig tot en met  30 juni 2024. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

DE BMW CE 02

MOVE YOUR WAY

Time to get up! Er wacht je een nieuwe dag om vorm aan te geven. Maar vandaag is alles anders. Je wilt niet alleen maar je eigen ding doen. Je staat op om grootse dingen te doen. Wat je daarvoor doet? Je stapt op een nieuw vervoersmiddel dat je in een nieuwe realiteit brengt. Binnen een paar seconden. Volledig elektrisch. Door kleine steegjes en dwarsstraten. Door jouw city waar je zo van houdt. Je voelt het: je bent #PluggedToLife terwijl je op de CE 02 de mobiliteit - nee - de wereld verandert. En daarbij zie je er ook nog fantastisch uit.

 

 

INTRODUCTIE AANBOD: LAUNCH EDITION

Er is nu een speciaal introductie aanbod! Bestel nu een CE 02 en ontvang een gratis upgrade met het Highline pakket en tegen een gereduceerd introductie tarief. Zo heb je de variant die door iedereen met een autorijbewijs te rijden is, de CE 02 AM variant, al mét Highline pakket voor € 6.990,-. De A1 variant voor motorrijders is er nu mét Highline pakket al voor € 7.990,-. 

*Vraag naar de voorwaarden. Aanbod geldt t/m 31 juli 2024.