DE MOFRA'S NAJAARSRIT

2020

Traditie is traditie. En daar mag zeker ook onze najaarsrit toe worden gerekend. Wij vonden dat zelfs Corona die traditie niet mag doorbreken. Maar hoe gaan we dit doen?

Iedereen, zoals gebruikelijk, bij elkaar halen en gezellig samen toeren zit er niet in. Mág niet en we moeten dat nu zelfs ook niet eens willen i.v.m. het gevaar voor besmetting. Dus gaat het dit jaar anders worden.

We hebben een mooie rit uitgezet van ca. 140 km in het Brabantse land en de rit leidt jullie langs mooie projecten zoals kastelen, molens, vergezichten etc. Iedereen kan de GPS-rit bij ons opvragen en geheel op eigen gelegenheid rijden. De rit vertrekt niet bij Mofra en komt daar ook niet terug. Dat is even wennen natuurlijk maar we hebben geen andere keus dit jaar. Een voordeel hiervan is dat het natuurlijk altijd mooi weer is wanneer je de rit rijdt. De rit begint bij MacDonalds-Beneluxweg-Oosterhout en eindigt bij restaurant de Rustende Jager in Biezenmortel.

Om de najaarsrit te ontvangen, stuur een mail naar carla@mofra.nl

DE UITDAGING

Wel dagen we jullie uit om via een foto aan ons te laten zien hoe jullie de rit hebben ervaren. Dus: Maak een foto van je motor met een prachtige achtergrond (bijv. landhuis, kasteel of iets anders bijzonders) en stuur die in naar Mofra: yvonne@mofra.nl. Wij zorgen dan voor een leuk aandenken aan deze gedenkwaardige rit. Als de premium klaarligt krijg je van ons een uitnodiging om hem op te komen halen in onze showroom. Mail de foto in vóór 31 december 2020 naar yvonne@mofra.nl

Wij hopen dat jullie er begrip voor hebben dat we deze nieuwe vorm van de Najaarsrit hebben bedacht. De rit is mooi en we weten bijna zeker dat je net zo gaat genieten van de rit als van alle die andere routes in de afgelopen jaren.

Wellicht kunnen we in 2021 de MOFRA Voorjaarsrit weer op de gebruikelijke manier plannen. Veel plezier met de najaarsrit!

ALLE FOTO'S

Harstikke leuk om te zien wat jullie zoal zijn tegen gekomen tijdens de Mofra Najaarsrit. Bekijk het online album via de onderstaande link. 

De afgebeelde foto is gemaakt door G. Adriaensen. Was moeilijk kiezen uit alle prachtige plaatjes!

We komen nog terug op het aandenken / de premium waar we hierboven over schreven.