ConnectedRide Cradle

Verbonden rijden

BMW Motorrad ConnectedRide is een functionele productfamilie die je via Bluetooth verbindt en via de BMW Motorrad Connected app kunt bedienen. De basis hebben we gelegd met BMW Motorrad Connectivity: een systeem dat de gebruikelijke features van je smartphone zoals telefonie, muziek en navigatie draadloos op het TFT-display van je motorfiets brengt. Maar dat was nog maar het begin, want er zullen nog veel meer BMW Motorrad ConnectedRide producten volgen, die je rijervaring nog eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maken, ongeacht waar en met welke bike je onderweg bent.

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app is daarbij het centrale verbindingselement voor alle BMW Motorrad ConnectedRide producten. Je koppelt elk product uit de ConnectedRide familie eerst via Bluetooth aan de Connectivity Hub van de app. En nu heb je snel en eenvoudig toegang tot functies als navigatie, voertuiginformatie en andere productspecifieke features.

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

BMW Motorrad Connectivity

Met BMW Motorrad Connectivity kun je de gebruikelijke functies van je smartphone zoals telefonie, muziek en navigatie op het overzichtelijke TFT-display van je bike gebruiken. Dit systeem verbindt motorfiets, smartphone en helm via Bluetooth met elkaar, zodat je de features via de multicontroller op het stuur kunt bedienen. Zo heb je op lange ritten altijd de passende playlist in je oor, blijf je in contact met je vrienden en verlies je je bestemming nooit uit het oog.

Heb je nog vragen over de BMW ConnectedRide Cradle? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.