TASSEN

Ik ga op reis en ik neem mee...

Creëer ruimte. Bijvoorbeeld met:

1. Softbag large € 188,- Deze tas is een prijsgunstig alternatief voor koffers of topcase. De tas heeft een inhoud van 55 Liter, een waterdicht hoofdvak en is eenvoudig te bevestigen door bevestigingsriemen en steeksluitingen. Universeel te gebruiken op de meeste motorfietsen.
2. Rugzak Funktion € 107,-. Deze rugzak heeft inhoud van 20 liter en een waterdicht hoofdvak voor bijvoorbeeld een laptop. Ideaal voor woon- werkverkeer op de motor, een dagtour maar ook handig bij hele andere bezigheden. Er is ook een grotere variant van deze rugzak verkrijgbaar. (30 Liter)
3. Bagagerol € 158,-. Deze verbeterde, waterdichte bagagerol heeft een inhoud van 50 liter. Ook deze bagagerol is een prijsgunstig alternatief voor koffers of een topcase. Universeel te gebruiken op bijna alle motorfietsen.
4. Voorbeeld van een (waterdichte) tas die precies in je koffer past. Uiteraard zijn er diverse modellen voor de diverse koffers (prijzen variëren). Super handig als je aankomt op je bestemming, je pakt alles in 1 vloeiende beweging met je mee. Je spullen blijven goed georganiseerd.
5. Nieuwe frametas € 81,- (set van 2). Deze water- en vuilafstotende frametas past op diverse motorfietsen van de R-serie. Hiermee creëer je extra opbergruimte. Je bevestigt de tas met stevig klittenband.
6. Nieuwe bagagedragertas € 40,-. Dit water- en vuilafstotende tasje met gewatteerde wanden is handig om kleine onderdelen in mee te nemen. Hij past onder het bagagerek en je maakt hem vast met sterk klittenband.
7. Voorbeeld van kussens voor vario topkoffer. Dat is prettig voor je bijrijder. Voor de diverse koffers zijn er diverse kussen verkrijgbaar. Prijzen variëren.

BMW heeft naast deze tassen nog meer mogelijkheden om de ruimte op je motor verder uit te bouwen. Hieronder vind je een link naar de BMW Ride Brochure waar meer tassen in staan. Daarnaast hebben we voor de diverse motoren verschillende soorten koffers. Kom langs, we helpen je graag om voor jou de juiste oplossing te zoeken.