MOFRA MOTOR VAN DE MAAND

Elke maand kiezen we uit ons assortiment top occasions 'de Mofra motor van de maand'. Dit zijn motoren die volgens ons in de spotlight mogen staan. Ben jij op zoek naar een ander model? Kijk op onze pagina Occasions. Grote kans dat de motor die jij zoekt er tussen staat!

 

APRIL
Ride in style

In april hebben we wederom een topper. Deze R nine T Racer is nog geen jaar oud, heeft slechts 2600 km's op de teller en ziet eruit als nieuw. De prijs van deze motor is € 14.250,-. Om hem (en zijn berijder) nog aantrekkelijker te maken geven we een bijpassende helm erbij cadeau. Deze helm komt uit de zeer exclusieve BMW '78 collectie en kost normaal € 610,-. Ook krijg je een BMW Clubjas voor de helft van de prijs. Nu voor € 204,- ipv € 408,-

Dat maakt een totaal van € 814,- die je bij deze motor cadeau krijgt! Kom langs om een proefrit te rijden.
(24 maanden garantie op deze motor) (Vraag ook naar de leasemogelijkheden.)

DE HELM EN JAS

Dit is hem. De helm uit de zeer exclusieve Vintage '78 collectie. Deze collectie is eenmalig geproduceerd en slechts op 2 plekken in Nederland verkrijgbaar. Mofra is er 1 van. Deze helm, ter waarde van € 610,-, krijg je cadeau bij de Mofra Motor van de Maand april. Bovendien krijg je 50% korting op de BMW Clubjas. 

MAART
Allround en compleet

Deze maand zetten we een R 1200 GS in de spotlight. Deze motor is zeer compleet uitgerust. Daardoor is hij zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor lange tour tochten en off road gebruik. Denk hierbij aan valbeugels, driedelige kofferset en om het geheel nog completer te maken geven we er een nieuw navigatie 6 systeem bij.

Ook krijg je op deze motor 1 jaar garantie in plaats van de gebruikelijke 6 maanden.
De prijs van deze motor is € 13.250,-

FEBRUARI
Comfort en kracht

Deze maand hebben we een R 1200 RT gekozen als motor van de maand. De R 1200 RT combineert comfort met kracht. Hieronder een kort filmpje over de opties die op deze motor zitten. 
Het is een Premium Selectie motor. Dat betekent onder andere; 2 jaar garantie. Op de teller staat iets meer dan 14.000 km.

Deze indrukwekkende, witte tourmotor is nu extra gunstig geprijsd;
van € 20.950,- voor € 19.950,-

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

JANUARI
ZGAN - 651 km op de teller

Deze motor hebben we speciaal aangekocht omdat we er van overtuigd zijn dat we er iemand heel blij mee gaan maken. Het gaat om een R 1200 GS van september 2018 met slechts 651 km op de teller. Alle mogelijke opties zitten erop. Garantie loopt tot september 2021.
Om hem nog aantrekkelijker te maken is de prijs verlaagd. 

Nu: van € 22.450,- naar € 21.950,-

Meer foto's en informatie vind je op de pagina Occasions.