G 310 ACTIE

Mofra geeft € 1000,- cadeau!

Alleen bij Mofra, € 1000,- korting op de G 310 R en de G 310 GS uit voorraad, kenteken-registratie: 20 juni j.l. en maximaal 150 kilometer op de teller. Je kunt kiezen tussen een blauwe of een rode G 310 R en een zwarte G 310 GS. Het gaat om standaard modellen die je zelf kunt voorzien van diverse accessoires. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt en is niet te combineren met andere acties.

 

BMW G 310 GS

Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMW G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn. Je hoeft ze alleen maar te beleven - elke dag.

BMW G 310 R

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent - elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R! Ondanks het lichte gewicht van de motorfiets is hij een echte krachtpatser met zijn motorinhoud van 313 cc. En daarmee brengt de machine zijn rijder veilig en betrouwbaar naar het werk, de volgende hotspot - of buiten de stadsgrenzen. De G 310 R is een echte BMW motorfiets - alleen met gereduceerde cilinderinhoud. Absolute kwaliteit, hoogwaardige uitstraling en geavanceerde techniek zorgen samen voor intens rijplezier.

KIES JOUW MOTOR

Het gaat bij deze actie om motoren uit onze eigen voorraad. Wil je weten of de motor die jouw voorkeur heeft nog op voorraad is, bel of kom langs. We helpen je graag.