DE CONNECTEDRIDE NAVIGATOR

VIND ERVARINGEN – NIET ALLEEN DE WEG

Wanneer je op je motor stapt, heb je een bestemming in gedachten. Misschien wil je die snel bereiken. Misschien wil je dat de rit zelf een onvergetelijke ervaring wordt. De ConnectedRide Navigator vindt niet alleen de weg, maar ook ervaringen. Het is een routeplanner, geheugen voor ervaringen en centraal communicatiesysteem in één – robuust en voorzien van de nieuwste hardware en software. Dankzij BMW Cloud Integration wordt de navigator automatisch met de BMW Connected app gesynchroniseerd. Zo vind je alles op één plek terwijl je de mooiste plekjes op aarde ontdekt*.
(*Beschikbare functies afhankelijk van verbinding met hotspot of eigen SIM-kaart. Bij aankoop van een ConnectedRide Navigator is een SIM-kaart niet inbegrepen)

NAVIGATIE VAN DE VOLGENDE GENERATIE

Hardware voor zware omstandigheden: De hardware werd ontworpen voor de eisen van motorrijders, dus ook voor extreem ruw gebruik. Het is bestand tegen stof, zware trillingen, vrieskou en extreme hitte en kan worden schoongemaakt met een hogedrukreiniger. Hiervoor kreeg de hardware zelfs de IP69-certificering.
Alles op het scherm: Het 5,5 inch touchscreendisplay is uitstekend leesbaar, zelfs bij direct zonlicht. Het TFT-display en de ConnectedRide Navigator werken perfect samen. Zodra de navigator is aangesloten, worden de telefoon-, navigatie- en media-elementen op hetTFT-display grijs weergegeven.
Typisch BMW-design: Alles sluit naadloos op elkaar aan: zowel het grafische ontwerp als de gebruikersinteractie. Hardware en software passen perfect in het bedieningssysteem van BMW Motorrad. Met het intuïtieve schermdesign is op elk moment een eenvoudige bediening mogelijk.