BMW SNEAKERS

Ride in style

De BMW sneakers zijn goed voor een casual look en ze bieden zowel veiligheid als comfort. Combineer de sneakers met bijvoorbeeld de BMW City Denim en niemand ziet dat je met de motor bent gekomen. Of misschien draag liever je een 'gewone' spijkerbroek en doe je er de ClimaProtect broek over tijdens het rijden. Wat je ook kiest, met deze sneakers zit je altijd goed. Ze zijn gemaakt van zeer goed ventilerend materiaal en voorzien van protectie. De zwarte variant is ook nog eens waterdicht. 


 

BMW Ride Sneaker

Lichte sneakers van hoogwaardig rundleder. Voorzien van Schakelpedaalbescherming, versterkingen en protectoren. Binnenzool is uitneembaar. Gecertificeerd conform DIN EN 13634:2010 als beschermschoeisel. Geschikt voor hete zomers en vochtig - warm klimaat. Door het geperforeerde leder aan zijkanten is de sneaker zeer ademend. 

Sneaker Ride (blauw) € 189,- 


 

BMW Dry Sneaker

De halfhoge BMW Dry Sneaker is dankzij het BMW Climate Membrane wind- en waterdicht en ademend. Hij is vervaardigd uit rundleder. Binnenzool is uitneembaar. Gecertificeerd volgens EN 13634:2017. Protectoren en verstevigingen zorgen voor veiligheid. Het leder en het 3-D Air Mesh materiaal zorgen voor een aangename mix van stabiliteit en comfort. 

Sneaker Dry (zwart) € 204,-