BMW MOTORRAD EASYRIDE

TIJDELIJK 4,49%* RENTE

BMW Motorrad Easyride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 4,49%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand. 

 

Hoe werkt Easyride?

Bij Easyride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tijdelijk tegen de gunstige rente van slechts 4,49% voor een nieuwe BMW motorfiets en 4,49% voor een gebruikte motorfiets. Je ziet het: Easyride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden. 
Bij Easyride kan je zowel particulier als zakelijk lenen.

Tip: kies voor een motor van de zaak

Easyride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.

Financier je Originele BMW Accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets.

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren met Easyride, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.