MOFRA VOORJAARSREIS

2020

De Mofra voorjaarsreis is uitgestippeld in Zuid-Spanje (door Motoerit). Het is wederom een fantastische route geworden. Spanje is een ideale plek om met je motor te doorkruisen in het voorjaar. De kans op goed weer (maar niet te warm) is groot. En de omgeving is schitterend! De tocht gaat langs bochtige wegen, kleine dorpen en spectaculaire bezienswaardigheden. Je rijdt op je eigen motor en overnacht in goede hotels. Wat wil je nog meer?!
Exacte data zijn nog niet bekend maar volgen snel. Voorinschrijving is al wel mogelijk. Lees onderaan de pagina hoe je dat kunt doen.

Zelf vlieg je naar Spanje, je motor gaat op transport met Moto Move. De tocht gaat van Almeria naar Granada, van de dorre woestijn naar de glorie van het Moorse Alhambra. Je koffers reizen met je mee in een bus. Die hoef je dus niet op je motor mee te nemen. 

MINI HOLLYWOOD
Spaghetti westerns

Dit is 1 van de bezienswaardigheden waar de tocht langs gaat; Mini Hollywood. Hier, in de Spaanse Tabernas woestijn werden tot nu toe diverse (spaghetti) westerns opgenomen. Laurence of Arabia, Indiana Jones, The Good, the Bad and the Ugly! 

GRANADA
Alhambra

Granada heeft 1 van de bekendste attracties van heel Spanje, het indrukwekkende Moorse Alhambra paleis. Alhambra betekent het 'rode paleis' en werd destijds gesticht door de Nashrid sultans. Je zult je hier makkelijk een volle dag vermaken, want bij het Alhambra de Granada liggen verder het zomerpaleis Generalife met zijn beeldschone tuinen, het paleis van Karel V en het Alcazar vestingsfort.

Omdat er beperkte toegang is bij Alhambra worden er tijdig toegangskaarten besteld. Geeft bij je voorinschrijving vast aan of je het Alhambra wilt bezoeken of niet.

MEER INFO VOLGT
Opgeven kan al wel

Ben je net zo enthousiast als wij? Dan kun je al aangeven dat je meegaat. Dit is een voorlopige inschrijving en verplicht uiteraard nog tot niks. Pas als de reisdata en kosten bekend zijn zal de inschrijving in overleg met jou, al dan niet omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wacht niet te lang want er kunnen 28 motoren mee met de vrachtauto!

Geef je interesse vast door per mail aan lgsidler@gmail.com
Omdat er beperkte toegang is bij Alhambra bestelt Motoerit tijdig toegangskaarten. Geeft daarom bij je voorinschrijving vast aan of je het Alhambra wilt bezoeken of niet.