MOFRA VOORJAARSREIS

2020

De Mofra voorjaarsreis is uitgestippeld in Zuid-Spanje (door Motoerit). Het is wederom een fantastische route geworden. Spanje is een ideale plek om met je motor te doorkruisen in het voorjaar. De kans op goed weer (maar niet te warm) is groot. En de omgeving is schitterend! De tocht gaat langs bochtige wegen, kleine dorpen en spectaculaire bezienswaardigheden. Je rijdt op je eigen motor en overnacht in goede hotels. Wat wil je nog meer?!

Zelf vlieg je naar Spanje, je motor gaat op transport met Moto Move. De tocht gaat van Almeria naar Granada, van de dorre woestijn naar de glorie van het Moorse Alhambra. Je koffers reizen met je mee in een bus. Die hoef je dus niet op je motor mee te nemen. 

MINI HOLLYWOOD
Spaghetti westerns

Dit is 1 van de bezienswaardigheden waar de tocht langs gaat; Mini Hollywood. Hier, in de Spaanse Tabernas woestijn werden tot nu toe diverse (spaghetti) westerns opgenomen. Laurence of Arabia, Indiana Jones, The Good, the Bad and the Ugly! 

GRANADA
Alhambra

Granada heeft 1 van de bekendste attracties van heel Spanje, het indrukwekkende Moorse Alhambra paleis. Alhambra betekent het 'rode paleis' en werd destijds gesticht door de Nashrid sultans. Je zult je hier makkelijk een volle dag vermaken, want bij het Alhambra de Granada liggen verder het zomerpaleis Generalife met zijn beeldschone tuinen, het paleis van Karel V en het Alcazar vestingsfort.

Omdat er beperkte toegang is bij Alhambra worden er tijdig toegangskaarten besteld. Geeft bij je voorinschrijving vast aan of je het Alhambra wilt bezoeken of niet.

CONCREET
Hoe, wat en wanneer

Rotterdam Airport vertrek en aankomst:

1. Heenreis: 18 april 2020 met Transavia 07:15 u. - Aankomst Malaga 10.05u.

2. Reisschema:
- 18 april direct na aankomst in Malaga wachten wij je op met een autobus om je naar het Hotel in Antequera te brengen. ’s Middags kun je dan al een kleine rondrit maken.
- 19 april rondrit vanuit Antequera / Malaga
- 20 april rit van Antequera naar Granada
- 21 april rondrit rond Granada of bezoek Alhambra*
- 22 april rondrit rond Granada of bezoek Alhambra*
- 23 april rit van Granada naar Almeria
- 24 april rondrit vanuit Almeria
- 25 april terugvlucht vanuit Almeria naar Rotterdam motoren worden weer ingeladen voor transport naar Rijen

* Gezien de enorme belangstelling om het Alhambra te bezoeken gaat Motoerit een bezoek regelen op één
van de twee dagen dat we in Granada verblijven. Als je zeker wilt zijn van toegang geef je dan op via het
inschrijfformulier. Ticket prijs ca. € 25,00. Nadere info hierover volgt nog.

3. Terugreis 25 April 2020 met Transavia 10:30 u. - Aankomst Rotterdam 13.15 u.

4. Prijs: € 1.759,00 voor motor met bestuurder € 1.260,00 voor duopassagier € 370,00 toeslag éénpersoons kamer

5. Prijs basis: Prijs is gebaseerd op 2-pers. kamer incl.: - Ontbijt en diner - Transportkosten voor motorfiets naar Malaga en terug vanuit Almeria - Transportverzekering volgens AVCM condities** voor max. € 70.000,00 per motor - Retour vliegticket met Transavia - Bustransfer van en naar luchthavens - Begeleiding door 2 begeleiders waarvan één op de motor en de tweede in bestelauto - Vervoer van bagage tussen de hotels

6. motoren de motoren moeten voor vervoer worden ingeleverd bij Mofra BV in Rijen. Je krijgt nog bericht over datum en tijd dat de motoren daar moeten zijn om ingeladen te worden in de vrachtwagen.

7. aflevering motoren de motoren zullen in Antequera bij het hotel worden afgeleverd en weer worden opgehaald door Motomove in Almeria.

8. GPS routes. Alle routes zullen worden geleverd als GPX bestand voor jouw GPS navigatie apparatuur.

Je kunt je opgeven door te mailen naar: boekingen@motoerit.nl