BMW MOTORRAD CONNECTEDRIDE COM U1

SAMEN ONDERWEG EN OPTIMAAL VERBONDEN

Wat is er leuker dan indrukken tijdens de rit met de mederijder of zelfs een hele groep te beleven? Gesprekken voeren, naar muziek luisteren of gewoon naar de volgende bestemming laten navigeren – alles heel eenvoudig. Het helmonafhankelijke communicatiesysteem ConnectedRide Com U1 maakt het mogelijk. Het is ongecompliceerd, intuïtief en vanzelfsprekend: zoals communicatie moet zijn.

 

 

Met het universeel passende design kan het systeem eenvoudig op de meeste BMW Motorrad helmen worden aangebracht. En de eenvoudig in te bouwen luidsprekers bieden naast veel draagcomfort ook een hoogwaardige geluidservaring in HD-kwaliteit.

De handschoenvriendelijke bediening gebeurt heel intuïtief via vier toetsen op de ConnectedRide Com U1 of eventueel via de interne app Com U1. Met "Hey Sena" kun je ook vooraf ingestelde spraakcommando's activeren. En als je je smartphone rechtstreeks met het communicatiesysteem verbindt, kun je zoals gewoonlijk de spraakcommando's van je smartphone gebruiken.

Communicatie via Bluetooth of Mesh 2.0

Met de ConnectedRide Com U1 heb je de keuze uit twee verbindingstypen: Bluetooth is de beste keuze als je met een andere gesprekspartner wilt praten en biedt je een actieradius van maximaal 2 km in de open lucht. Met Mesh is dit zelfs maar liefst 8 km – voor zover je in een groep met minstens zes mensen onderweg bent.

Maar de Mesh-verbinding kan nog meer: Met Group Mesh Intercom kunnen privé-, gesloten groepen van maar liefst 24 deelnemers worden samengesteld . Multi Channel Open Mesh maakt daarentegen open groepen mogelijk met oneindig veel deelnemers die binnen bereik rijden.  Hier kan iedereen die op hetzelfde kanaal onderweg is zonder eerst te koppelen met de groep communiceren. Je hebt altijd de mogelijkheid om met één druk op de knop te wisselen tussen privé- en open groepen.

Hier speelt de muziek

Met de ConnectedRide Com U1 kun je je afspeellijst heel eenvoudig met je mederijder en diens ConnectedRide Com U1 delen: Zo ben je onderweg met dezelfde soundtrack. Ingebouwde FM-radio slaat maar liefst 10 radiozenders op en kan met één druk op de knop worden in- en uitgeschakeld