BMW ONTHULT OP EICMA

Op naar 2020

Wat staat ons te wachten in 2020? BMW geeft ons op de EICMA inzicht in wat er komen gaat. 2020 belooft een mooi jaar te worden met nieuwe modellen, een uitbreiding van de bestaande kledinglijn en zelfs een hele nieuwe kledinglijn er bij!

F 900 R

Dynamisch, progressief, intuïtief

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

F 900 XR

Hoger, sneller, verder

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. 

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

BMW S 1000 XR

STRIJD IN ELKE BOCHT EN OM ELKE KILOMETER

Je geeft helemaal niets toe, vraagt altijd het uiterste. Van jezelf, maar ook van je machine. Altijd strijdend om de ideale lijn: elke bocht een paar graden lager, een paar millimeter nauwer. Kilometer na kilometer. Met de vernieuwde S 1000 XR heb je een motorfiets die ook geen compromissen kent. Deze machine combineert sportiviteit en goede prestaties op lange ritten in een perfecte vorm. De sportieve agressie is afkomstig uit de RR. Door de uitstekende ergonomie met de rechte, ontspannen zithouding kun je dagenlang om iedere bocht en elk recht stuk strijden. Een circuit dat pas eindigt als jij dat wilt. Zo moet het zijn. Dat verstaan wij onder XR. En jij?

NIEUWE ITEMS RIDE COLLECTIE

Er komen aantal gave items bij!

De Ride collectie van BMW is met zorg samengesteld en blijft voor een groot deel hetzelfde. Hier en daar verdwijnt er een item. Maar er komen ook nieuwe items bij. Items waar wij heel blij van worden! We kunnen nog lang niet alles laten zien maar hier  naast zie je vast een klein voorproefje.