Acties

G 310 STARTPAKKET

BMW denkt met je mee! Om de G 310 GS en de G 310 R extra aantrekkelijker te maken biedt BMW bij deze motoren een hele outfit met flinke korting aan.
(Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2019)

INRUILACTIE HELM

Lever je oude helm in en je krijgt € 75,- korting op je nieuwe BMW helm. Alle BMW helmen lopen mee in de actie. Tot en met 2 juni kun je gebruik maken van dit aanbod. 

MAANDAANBIEDING

Dat UV-bescherming essentieel is voor de huid weten veel mensen, maar weet je dat UV-bescherming ook van groot belang is voor je ogen? Om tijdens en na het motorrijden goede bescherming en zicht te hebben staan de BMW Ride Zonnebril en de BMW Function bril deze maand centraal.

-Nauw aansluitend voor onder de helm
-Perfecte doorkijk op afstand
-Bescherming tegen UV-A, UV-B en UV-C
-Neusvleugels van zacht kunststof
-Inclusief brillenkoker en zachte brilzak

NIEUWE BMW SYSTEEM 7 HELM

De nieuwe System 7 Carbon helm is gemaakt voor puur rijplezier! Maar, dit geldt zowel voor het nieuwe model met verbeterde pasvorm als voor het model uit 2018. Aan het uiterlijk is niets gewijzigd.
Past de Systeem 7 Carbon helm 2018 je beter dan profiteer je van 10% korting! 
(zolang de voorraad strekt)

UNIEK

Voor een intenser racegevoel.
De High Performance onderdelen maken de motorfiets extravagant en uniek. Eerste klas componenten vervaardigd van carbon, titanium en aluminium. Deze kwalitatieve onderdelen zorgen voor de beslissende honderdste.

De inhoud van de Edition:

  • Akrapovic sport einddemper
  • Windscherm getint
  • HP berijdersvoetsteunen links/rechts
  • HP passagiersvoetsteunen links/rechts
  • HP koppelingshendel en remhendel gefreesd
  • Topcase klein, 30L

BMW MOTORRAD 3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kunt u een BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor uw spaartegoed aan te breken en dat tegen een uiterst scherp tarief. U rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 59,- per maand.