Acties

IEDEREEN 'N BMW

Zorgeloos rijden met volledig inzicht in de kosten. Dat kan nu! BMW Motorrad heeft namelijk een private lease module voor de G 310 R en de G 310 GS.

HEAT UP VEST

Weer een mooie actie van BMW Motorrad in het kader van de Oktoberfest maand! Zeer toepasselijk nu het weer verandert: BMW Heat Up Vest. Dit lichte, sportieve en verwarmbare vest past onder alle jassen van BMW Motorrad en zorgt voor een weldadige warmte op koudere dagen.

De positionering van de verwarmingselementen is speciaal afgestemd op de eisen van het motorrijden. Met de optioneel leverbare Controller is de verwarming regelbaar.

BMW MOTORPAK VOOR € 95,-

Het is feestelijk shoppen bij BMW Motorrad. Alleen in de maand oktober koop je een origineel BMW Motorrad pak voor maar € 95,- bij aanschaf van een nieuwe* motorfiets. Je voordeel kan oplopen tot zo’n € 1650,-. 
Kom naar onze vestiging en vier met ons Oktoberfest!!

BMW MOTORRAD 3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kunt u een BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor uw spaartegoed aan te breken en dat tegen een uiterst scherp tarief. U rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 59,- per maand.