Acties

100 Years BMW Motorrad Campagne

In september 1923 werd de eerste BMW Motorfiets gepresenteerd op de Duitse Automobil Ausstellung in Berlijn.
2023 is daarmee het jaar waarin we het 100-jarig jubileum vieren van ons prachtige merk. In die 100 jaar hebben talloze mensen geweldige avonturen en beleefd en herinneringen gemaakt met onze producten. Dit bijzondere moment moet gevierd worden!

DE BMW M 1000 R introductie 25 maart

Brengt je tot je grenzen: de M 1000 R. Kortweg M R. Superbike ontmoet Dynamic Roadster. Hun genen: afkomstig uit de M racesportsmederij en de racetrack. Verbluffende 210 pk met 280 km/u topspeed onder jouw controle – op de provinciale weg of op de racetrack. Hij is echt vergevingsgezind, maar vindt stilstand onverdraaglijk. Maximale performance: een must. Jouw taak: overtref jezelf – domineer de weg. De M kleuren signaleren dat onmiskenbaar. Onmiskenbaar: het geluid van de M R viercilinder. Hoor je de roep? Start de motor! #NeverStopChallenging

Bridgestone band AT41

De gehele maand oktober 2022 bieden wij de nieuwe Adventureband BRIDGESTONE AT41 als setprijs aan van € 470,= voor slechts € 395,= 
Dit is inclusief monteren, balanceren en lood.

Geschikt voor de R 1200/1250 GS/Adventure vanaf 2013.
Overige modellen op aanvraag.

BMW jack CITY

Perfect voor milde zomeravonden: Het niet gevoerde, water- en vuilafstotende jack City combineert draagcomfort, een city-look en functionaliteit. Het lichte zomerjack met capuchon en zijsteekzakken is op de schouders en ellebogen uitgevoerd met NP Flex-protectoren. Bovendien heeft het een waterdichte buitenzak.

Rallye jack of broek laatste maten

Het extreem goed geventileerde motorpak Rallye heeft het in zich: de waterdichte binnenjas kan zowel onder als over het jack gedragen worden voor optimale bescherming tegen weer en wind of vuil. Het Rally pak is van slijtvast Pro TechWool materiaal en heeft talloze opbergmogelijkheden.
We hebben onze laatste maten aantrekkelijk geprijsd.

Prijs: Rallye broek van € 600,= nu slechts € 275,=

Beschikbare maten:

  • Rallye broek : 48 - 54 - 106