3ASY RIDE TIJDELIJK 1,99%*

In plaats van 3,33%

Om de aankoop van een nieuwe BMW motorfietsen ook in het eerste kwartaal van 2021 extra aantrekkelijk te maken, verlagen we de rente van BMW Motorrad 3asy Ride nu tijdelijk naar slechts 1,99%. Zo rijd je al een BMW G 310 R (zakelijk) vanaf € 58,- en privé vanaf € 65,- per maand. Om maar een voordeel te noemen. 

*Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

 

HOE WERKT 3ASY RIDE

Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tijdelijk tegen de gunstige rente van slechts 1,99% voor een nieuwe BMW motorfiets en 3,33% voor een gebruikte motorfiets. Je ziet het: 3asy Ride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden. 

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren met 3asy Ride, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

OOK ZAKELIJK

3asy Ride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.