3ASY RIDE financieringsaanbod

Voor direct en puur rijgenot

BMW Motorrad 3asy Ride is een financieringsaanbod van BMW Financial Services voor nieuwe BMW Motorfietsen en gebruikte motorfietsen uit het BMW Mototrad Premium Selection. De naam zegt het al: het biedt gemak in de puurste zin van het woord.

Met 3asy Ride kunt u, zowel zakelijk als prive, een BMW naar keuze gaan rijden zonder daarvoor uw spaartegoed aan te spreken.

3asy Ride in 3 eenvoudige stappen:
* Heeft u de BMW motorfiets van uw dromen gevonden? Dan doet u een aanbetaling van slechts 33%
* Gedurende uw contract lost u één derde deel van de aankoopsom af in 33 maanden tegen de gunstige rente van 3,99%
* Na afloop van uw contract betaalt u de overgebleven slotsom van 33%


 

 

HOE WERKT 3ASY RIDE

Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tijdelijk tegen de gunstige rente van slechts 3,99% voor een nieuwe BMW motorfiets en 3,99% voor een gebruikte motorfiets. Je ziet het: 3asy Ride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden. 

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren met 3asy Ride, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

OOK ZAKELIJK

3asy Ride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.