PURE & CRAFTED FESTIVAL 2019

MUZIEK. MOTORFIETSEN. NEW HERTITAGE.

Na drie uitverkochte festivals van 2015 t/m 2017 in Berlijn en een succesvolle roadtour in 2018 rockt het Pure&Crafted Festival dit jaar in Nederland, op 28 september.

En wij rocken mee: het festivalterrein van dit jaar is Taets Art en Event Park te Amsterdam. Dit is gesitueerd op een oud militair industrieterrein. De architectuur, voornamelijk bestaande uit baksteen, glas en staal, is voor de community de ideale achtergrond om een dag lang bij de sound van coole bands feest te vieren, elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.   

Muziek en customizers

Op vrijdag begint in een club in Amsterdam de openingsparty. Op zaterdag gaat het op het festivalterrein met singer-songwriters, heel veel bands en shows verder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beetje punkrock-karaoke? Ook zijn diverse customizers aanwezig met hun projecten en natuurlijk veel exposanten die alles laten zien wat het hart van een handmade- en heritage-liefhebber aan mode en accessoires begeert. Hetzelfde geldt uiteraard voor de talloze stand met drinken en streetfood.

Gentleman, start your engines

Tip: Op zondag 29 september kun je nog meer motoren bekijken in Amsterdam want dan vindt de The Distinguished Gentleman’s Ride plaats.