ONTMOET DE NIEUWE BOXER

R 1250 GS & R 1250 RT

De nieuwe 2-cilinder boxermotor fascineert vanaf het allereerste moment door zijn diversiteit. Het karakter is onmiskenbaar - in elk toerengebied. Het biedt je verbeterde prestaties en een soepele loop bij lage snelheden. De variabele nokkenasregeling van de BMW ShiftCam zorgt voor een krachtigere koppelontwikkeling over het gehele toerenbereik, voor meer controle in elke situatie. Met meer cilinderinhoud, meer kracht - met hogere efficiëntie geeft het blok je soevereiniteit, wanneer je het nodig hebt. Het nieuwe motorblok is een meesterwerk van technische bekwaamheid. 

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

NOG MEER PERFECTIE
NOG MEER RIJPLEZIER

De unieke aandrijving met variabele nokkenasregeling, BMW ShiftCam genaamd, maakt de nieuwe generatie nog krachtiger dan zijn voorgangers. Met een aanzienlijke toename van het koppel, zelfs bij lage snelheden, levert de innovatieve technologie merkbaar meer soevereiniteit en indrukwekkende rijprestaties - en met een grotere energie-efficiëntie. Of je nu in de stad bent, offroad rijdt, deze motor is onverslaanbaar veelzijdig en triomfeert met bijna perfecte rij-eigenschappen. 

Ervaar het zelf! 

R 1250 GS
JOUW GS

De R 1250 GS is zoals jij het wilt. Authentiek - en puur GS. De flyline is onmiskenbaar en ronduit opvallend. Hoogwaardige designelementen onderstrepen de onmiskenbare GS-look.

R 1250 RT
JOUW RT

De drie standaardlakkleuren van de R 1250 RT en de twee hoogwaardige Option 719 lakkleuren zullen bij elke rit de aandacht trekken. Ze onderstrepen het dynamische karakter van de machine en creëren een krachtige, aantrekkelijke aanwezigheid.

Wat jullie van de R 1250 GS vinden
DE EERSTE TESTRITTEN ZIJN GEREDEN

" Schakelt perfect, meer vermogen. "
[ Dhr. F. Nuyens ]

" Hele andere motor (dan de R 1200 GS Adventure). Reageert sneller. "
[ Dhr. Van der Linden ]

" Knap van BMW dat ze toch weer zoveel verbetering hebben aan weten te brengen. "
[ Erik Bakhuijzen, foto rechts ] 


 

" Verrassend geweldig. " [ Joost ]

" Perfecte motor. Loopt als naaimachientje. "
[ Ton Stoop ]

" Lijkt een lichte motor, tot je gas geeft. "
[ Jacques Wagtmans ]

" Vertrouwde BMW kwaliteit. "
[ Raymond van der Waarde ] 

" Nadert perfectie. "
[ Jan Stoop, foto links ]