MAANDAANBIEDING

December

Vier de feestmaand met BMW! BMW heeft deze maand niet 1 maar meerdere artikelen aantrekkelijk geprijsd. 

- BMW Multifunctioneel gereedschap van € 247,- voor € 166,-
- BMW Zakmes van € 92,- voor € 69,-
- BMW R 1200 GS Pedal van 91,- voor 74,-
- BMW Motorrad acculader Plus van € 132,- voor € 109,-

Aanbiedingen geldig van 1 t/m 31 december 2019

1. BMW MULTIFUNCTIONEEL GEREEDSCHAP

Handig om dingen te repareren, onderweg of thuis. Of het nou je BMW machine is of iets heel anders. Je hebt altijd een mooi assortiment instrumenten bij de hand. Zeer compact dus makkelijk mee te nemen.

BMW Multifunctioneel gereedschap van € 247,- voor € 166,-

2. BMW R 1200 GS PEDAL

De R 1200 GS Pedal is bedoeld voor de allerkleinste 'motormuizen'. Deze driewieler is geschikt voor zowel korte ritten als lange toertochten. Hij blijft gaan zolang uw spruit blijft trappen. Onder het zadel is ruimte voor wat kleine zaken die van essentieel belang zijn wanneer je als kleine onderzoeker op avontuur gaat. BMW geeft als adviesleeftijd: 2 tot 4 jaar. Dit is echter alleen een advies.

BMW R 1200 GS Pedal van 91,- voor 74,-

3. BMW ZAKMES

Uit de style collectie van BMW, een kwalitatief hoogwaardig zakmes.

De hele maand december van € 92,- voor € 69,-

4. BMW ACCULADER PLUS

Als er langere tijd niet wordt gereden met je motorfiets, wordt de accu langzaam ontladen. Vroeger moest men de accu verwijderen en meenemen naar een warme binnenruimte om deze op tijd op te laden voor de start van het seizoen. Een tijdrovende procedure. Vandaag de dag bestaat er geavanceerde apparatuur voor het behouden van de lading, die meestal op de accu kan worden aangesloten zonder dat deze hoeft te worden verwijderd zoals de BMW Motorrad acculader. Praktisch, op voorwaarde dat je ook toegang hebt tot een stopcontact.

BMW Motorrad acculader Plus van € 132,- voor € 109,-