KIDS BIKE VISION NEXT

Samen een BMW

BMW KIDS BIKE VISION NEXT

De BMW Kids Bike Vision Next is geschikt voor de allerkleinste binnen onze BMW Motorrad familie. Deze loopfiets is gebaseerd op de BMW Motorrad Vision Next 100 en ideaal om de eerste stappen te maken naar een echte (motor)fiets. 

Dit maakt de loopfiets dus uitermate geschikt voor onze jongste BMW Motorrad fans die langzaamaan de grote wereld betreden. 
Want wat is er nu leuker dan samen met de kleintjes op motoravontuur te gaan?

BMW Kids Bike Vision Next
tijdelijk lager geprijsd € 139,- (Normaal € 193,-) 

 

FUTURISTISCH DESIGN

De BMW Motorrad Vision Next 100 is een spectaculaire motor ontworpen met het oog op de toekomst. De verre toekomst in dit geval. In ieder geval veder dan de gebruikelijke vijf tot tien jaar. 

Geheel nieuw - maar toch bevat de BMW Motorrad VISION NEXT 100 nog steeds elementen uit de BMW Motorrad geschiedenis: zwart driehoekig frame, witte lijnen, klassieke boxermotor. Vanaf de zijkant bekeken, ziet het voertuig van de toekomst er 'naakt' uit. Het design van de voorkant is minimalistisch en verfijnd met hoogwaardige details. Boven het voorwiel is een grote metallic reflector in het frame geïntegreerd. Het dient als windgeleiding en samen met het geïntegreerde windscherm garandeert het een aerodynamisch geoptimaliseerde luchtstroom.