Introductieaanbod R 1300 GS

de ConnectedRide Navigator voor slechts € 100,=

Of je nu snel naar je bestemming wilt of gewoon wil genieten van een lange rit, de ConnectedRide Navigator is gemaakt om van elke rit een ervaring te maken. Ritten plannen en analyseren, muziek streamen of bellen; het kan allemaal door de nieuwste technieken zoals 4G connectiviteit. Dit nieuwe design zal je rijervaring op de volledig nieuwe R 1300 GS nog verder verhogen.

Een beperkt aantal is beschikbaar, dus aarzel niet langer.
Bestel* de BMW R 1300 GS en voeg de ConnectedRide Navigator voor slechts € 100,- toe aan zijn arsenaal! Dit is een voordeel van € 589,-.

*De BMW R 1300 GS dient dit jaar nog afgeleverd te worden. Vanaf 28 oktober 2023 staat de BMW  R 1300 GS in onze showroom.
Vraag naar de voorwaarden, wij informeren je hier graag over. 

Groot, helder display, perfect afgestemd op BMW Motorrad TFT-schermen

Zorgeloos rijden naar de mooiste locaties ter wereld: de nieuwe BMW Motorrad ConnectedRide Navigator verbindt elke BMW met navigatievoorbereiding met de wegen van de wereld. Met behulp van de persoonlijke BMW ID worden alle routes, opnames en routeplanning gesynchroniseerd tussen de navigatiemodule en de BMW Motorrad app. Ze zijn dus ook altijd en overal beschikbaar in de BMW Motorrad app. Zowel de kaarten als de functies van de nieuwe ConnectedRide Navigator zijn altijd up-to-date, doordat het apparaat met internet kan worden verbonden en op elk moment kan worden bijgewerkt. Dankzij de intuïtieve bediening van de BMW Motorrad ConnectedRide Navigator via de multicontroller en de naadloze Smartphone Integratie zet het nieuwe navigatiesysteem nieuwe maatstaven in dit productsegment.