International GS Trophy 2022 Albanië

Stem jij ook op team Nederland?

Ruige gebergten, brede dalen, wilde rivieren, diepe wouden en een prachtige kust: BMW Motorrad brengt de International GS Trophy van 4 t/m 10 september 2022 naar Albanië. Het land, dat als insidertip voor offroad-ritten wordt beschouwd, is ongelooflijk rijk aan flora, fauna en cultuur. De beste enduro-rijders ter wereld kunnen zich verheugen op het ontdekken van deze nog vrijwel onbekende schoonheid op hun GS motorfietsen tussen de vele speciale proeven en om de #SpiritofGS van dichtbij te ervaren.

ONS TEAM VOOR ALBANIË

De Int. GS Trophy 2022 Qualifier Nederland is afgesloten. De beste GS-rijders van het land namen het tegen elkaar op om zich te kwalificeren voor Team NL bij de Int. GS Trophy 2022 in Albanië.
Het finaleteam van drie leden bereidt zich nu voor op de deelname dit jaar: Willem Vermeulen, Michael Kersten en Remy Zwemmer.

 

De GS Trophy foto- en videowedstrijd

www.gstrophy.com

De interactieve fotowedstrijd werd in 2012 geïntroduceerd en werd zo goed ontvangen, met vele duizenden uitgebrachte stemmen, dat het een vast onderdeel van het evenement is geworden en dit jaar zelfs wordt uitgebreid met een videowedstrijd. Op twee dagen van de GS Trophy 2022 leggen de teams zelf de spannendste momenten van hun avontuur vast op foto en op film. Het specifieke thema van de wedstrijd is volledig open; het kan een actiefoto zijn van teamgenoten, een spectaculair landschap of misschien een uniek aspect van het lokale leven. Aan het einde van de twee dagen zal elk team zijn beste foto of video inzenden, die vervolgens op de GS Trophy-website op www.gstrophy.com zal worden geplaatst. Er wordt ook gestemd op www.gstrophy.com.
Opgemerkt moet worden dat de stemtijd beperkt is tot slechts 24 uur per keer.

Videowedstrijd:
Stemmen op 6 september: 12:00 - 23:59 (CET+/ -0)

Fotowedstrijd:
Stemmen op 8 september: 12:00 - 23:59 (CET+/ -0)

Op basis van hun stemresultaten ontvangen de teams punten die meetellen voor hun algehele competitiescore.

Andere manieren om de GS Trophy te volgen.
Met www.gstrophy.com heeft BMW Motorrad een website opgezet waar GS-fans niet alleen kunnen deelnemen aan de foto- en videocompetitie, maar ook achtergrondinformatie kunnen vinden over het evenement en de deelnemers.

Bovendien kunt u dankzij reportages, foto's en videoclips opnieuw dagelijks de spanning van het evenement volgen via de volgende sociale mediakanalen van BMW Motorrad.