C 400 X

Haal meer uit je tijd

In deze huidige tijd betekent Urban Mobility veel meer dan van A naar B rijden. Tegenwoordig wilt u niets missen, maar wilt u het meeste halen uit de beschikbare tijd, zelfs als u onderweg bent. Deze dynamische mid-size scooter voor maximaal rijplezier staat vanaf zaterdag 15 december in onze showroom. Met uitstekende bescherming tegen weer en wind en veel bagageruimte. 34 pk, dus rijbewijs A2 is voldoende. En met BMW Motorrad Connected Ride kunt u veilig navigeren, muziek luisteren en bellen.

 

GEMAK VAN SCOOTER
Sensatie van motor

De C 400 X, biedt het gemak van een scooter met de sensatie van een motor.
Het zeer efficiënte design biedt lage toeren, hoge snelheden, efficiënte verbranding en minimale wrijving - of, met andere woorden, laag verbruik en onbeperkt, ongecompliceerd plezier. Natuurlijk voldoen de emissieniveaus aan Euro 4. In het kort: spontane rijmanoeuvres, snelle acceleratie, dynamisch uitrollen - met de C 400 X kun je eenvoudig de snelheid van de stad bijhouden. Maar ook buiten de stad past de scooter zich bijzonder goed aan zijn omgeving aan.

MOBILITEIT TEN TOP
Veilig en flexibel

De stress van het forenzen in het stadsverkeer behoort vanaf nu af aan tot het verleden. Leer met de C 400 X de stad en zijn routes kennen vanuit een geheel nieuw perspectief. De gehele architectuur van deze middelgrote scooter is ontworpen voor uitstekende, trillingsvrije rijbaarheid en stabiliteit op zowel rechte stukken als in de bochten. ABS en Automatic Stability Control (ASC) behoren ook tot de standaard uitrusting voor meer veiligheid, zelfs bij lastige rijomstandigheden. Je smartphone past in het laadcompartiment met geïntegreerd stopcontact, zodat jij tijdens jouw reis en bij het verkennen van de stad niets hoeft te missen. De uitklapbare flexcase is standaard en biedt extra bagageruimte voor helmen, tassen en alles wat je bij je hebt.

VANAF 15 DECEMBER
Kom, kijk en ervaar

De nieuwe scooter is te bewonderen in onze showroom vanaf 15 december. We krijgen twee uitvoeringen: kleurstelling Zenith blue metallic en kleurstelling Alpine white.