BMW CE 04

The Silent Revolution, introductie 26 maart 2022

Je beweegt je door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is.
En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen.
Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven - van navigatie tot kleding. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

ACTIERADIUS & LADEN

Laat je perfect de dag doorkomen – en nog veel verder

De BMW CE 04 wordt geheel vanzelfsprekend deel van je dagelijkse leven. Zijn energie krijgt hij uit het stopcontact thuis, je Wallbox thuis of onderweg van een openbaar oplaadstation. Het maakt niet uit hoe je dag eruit ziet: Onze elektrische scooter is altijd van de partij.

En zelfs wanneer je veel onderweg bent: Uw dagelijkse routine past nog steeds soepel in het hoogvoltaccupakket van de BMW CE 04. Want deze brengt je 130 kilometer ver*. Of kort gezegd: Zelfs aan het eind van een afwisselende dag heb je nog genoeg energie.

*volgens WMTC-norm

MAAK EEN TESTRIT

Wil jij een testrit maken op deze nieuwe elektrische motorscooter?

Neem contact met ons op, dan plannen wij samen een moment dat het je schikt.